Goed nieuws, vanaf 1 juli mag onze kantine weer open. Dit gaat allemaal wel conform de maatregelen van het RIVM op 1,5 meter afstand.
Let op: Het is niet mogelijk om contant te betalen! U mag zelf bij het afrekenen u KNIP kantinepas op de scanner plaatsen of via de KNIP app op uw telefoon de QR code scannen.

Op 18 april 2020 zijn ondanks alle maatregelen toch onze boten te water gegaan. Het bestuur, de havencommissie en de takelploeg hebben hard gewerkt om dit toch mogelijk te maken. Dit ging natuurlijk wel met behoud van alle maatregelen i.v.m. het Coronavirus.

Voor de leden waarvan de boot al in het water lag, betekende dit dat zij deze dag niet op de haven aanwezig waren. Voor de leden die deze dag getakeld werden was er een ruime planning gemaakt, waarin voldoende tijd zat om de afstand met de volgende booteigenaar te behouden. Het takelen van de masten kon helaas niet direct plaatsvinden.

Iedereen heeft zich keurig aan alle maatregelen gehouden, mede hierdoor is het takelen goed verlopen. Namens het bestuur, de havencommissie en de takelploeg willen wij dan ook iedereen bedanken.

De havencommissie heeft inmiddels alle bokken gekeurd en de eigenaren hierover geïnformeerd.

Wij wensen iedereen een heel fijn vaarseizoen toe.

Op dit moment ligt onze haven vol, wij hanteren een wachtlijst voor de boxen die beschikbaar komen.

Heeft u interesse en wilt u op de wachtlijst?
Neem dan contact op met onze havencommissaris op 06-40987731 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

┬ę WSV-Eemland

Hoofdmenu